Как да използвам Cashlend?

Cashlend е българска peer-to-peer lending платформа чрез която инвеститорите могат да инвестират в кредитите на отпуснатите от нашите оригинатори кредити и да получават месечна доходност от 1,5% върху инвестицията си.

Научи повече

 

  • Изберете сума и срока на кредита.

 

  • Изчакайте да получите становище.

 

  • Усвоете сумата в някой от офисите на "Моят Кредит", на територията на София и из страната. Вижте всички офиси на "Моят Кредит" тук: https://www.mycredit.bg/contacts/

 

Можете да направите вноска по вашият кредит в офисите на "Моят Кредит, чрез EasyPay или по банков път

Научи повече

Създайте потребителски профил в платформата. Изберете един или повече кредити в които да инвестирате и следвайте посочените стъпки. След като завършите процеса инвестицията ще се появи в инвеститорският ви портфейл.

Научи повече

По настоящем платформата Cashlend.bg оперира с кредити на следните оригинатори:

Научи повече

Минималната сума, която можете да инвестирате в Cashlend е 100 лева

Научи повече

Сумите на кредитите, които отпускат оригинаторите на Cashlend са от 100 до 5000 лева.

Научи повече

Какви кредити отпускат оригинаторите на Cashlend?

Научи повече

Какви са финансовите предимства на Cashlend

  • Cashlend печели от разликата между доходността, която дава на ивеститорите и лихвата върху отпуснатите на кредиполучателите парични средства.
Инвестицията в нашата peer-to-peer lending платформа не носи риск. Ако кредиполучателят закъснее с плащането на вноските по кредитът си с повече от 30 дни, Cashlend ще изкупи обратно инвестицията и ще възстанови остатъкът от инвестираната сума заедно със натрупаната до момента доходност.

Научи повече

Ако инвеститора се нуждае от инвестираните средства, Cashlend ще ги върне в банковата му сметка в срок от 30 дни, заедно с натрупаната до момента доходност. 

 

За повече въпроси пишете на info@cashlend.bg


Нагоре

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквитки.
Прочетете пълните условия Разбрах