За нас


           Cashlend е българска peer-to-peer lending платформа чрез която инвеститорите могат да инвестират в кредитите на отпуснатите от нашите оригинатори кредити и да получават месечна доходност от 1,5% върху инвестицията си.

            Създаването на платформата беше вдъхновено от успеха на други peer-to-peer lending платформи като Zopa и Lending Club, а също и от най-известните примери на “икономиката на споделянето” Uber и Airbnb. Водени от успеха на тези платформи решихме, че можем да адаптираме бизнес моделите им за България и дадем възможност на необслужваните от банките потребители да ползват достъп до кредитиране, като същевременно се грижим и за благосъстоянието на инвеститорите.

            Платформата е проектирана така че бъде интуитивна  и еднакво удобна за потребителите на кредити и за инвеститорите и може да бъде ползване чрез телефон, таблет или компютър.

            Когато дизайнирахме бизнес модела и онлайн платформата взехме под внимание важните за кредитополучателите мотиви да изберат този тип кредити, като онлайн процес на кандидатстване, бързо одобрение и бързо отпускане на средствата.

            На инвеститорите предлагаме висока доходност и сигурност, под формата на обратно изкупуване на инвестицията в случай, че потребителят на кредита спре плащанията по отпуснатият заем.

            Ние смятаме, че е възможно да предложим стойностна услуга, която да удовлетворява едновременно и двете страни, кредитополучатели и инвеститори. Водени от тази си визия сме фокусирани в непрекъснато подобряване  на услугите, които предлагаме, така че да доставяме отлично потребителско изживяване.

            Крайната ни цел е да се наредим сред най-предпочитаните от потребителите платформи за онлайн потребителско финансиране и да правим нашите клиенти и инвеститори щастливи.

Ще бъдем щастливи да сте до нас по време на това вълнуващо пътешествие.

 

Екипът на Cashlend.bg


Венелин Тодоров

Венелин Тодоров

Founder & CEO at Cashlend

Венелин Тодоров е създател на платформата Cashlend.bg

+359 888 52 55 49 venelin@cashlend.bg
Симеон Андонов

Симеон Андонов

CO-Founder & CEO at Mycredit.bg

Симеон Андонов е управляващ съдружник в платформата Cashlend.bg

0700 19 110 simeon@cashlend.bg
Seniha Ryustem

Сениха Рюстем

Legal & Compliance Officer

Сениха Рюстем развива правната част на платформата

+359 888 00 41 83 seniha@cashlend.bg

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквитки.
Прочетете пълните условия Разбрах