Нов оригинатор: Кредисимо Скопие се присъедини към Cashlend.

  • от: Венелин Тодоров
  • преди месец
  • на 21-04-2023

Нов оригинатор: Кредисимо Скопие се присъедини към Cashlend.

 

 

Нов оригинатор в Cashlend: 

“Финансово дружество Кредисимо ДOOЕЛ Скопие” от Република Северна Македония се присъедини като оригинатор в Cashlend.

ФД Кредисимо Скопие е динамична, високотехнологична компания, която е сред най-бързо развиващите се FinTech структури в небанковия финансов сектор в Македония.

ФД Кредисимо Скопие е от част от групата на Credissimo – ФинТех, лидерът в онлайн кредитирането в България, която развива дейност на няколко международни пазара, сред които са Македония и Колумбия.

Кредисимо Скопие стартира своята дейност през 2016 година и е единствената финансова компания на македонския пазар, която предоставя своите услуги изцяло онлайн.  

Дружеството е успяло да постигне за последните 7 години устойчив и стабилен растеж, като е достигнало до над 100 000 потребители. 

От навлизането си на македонския пазар Кредисимо Скопие се ръководи от г-н Георги Руков, който има значителен опит в управлението и развитието на небанкови финансови институции на международни пазари. 

Благодарение на неговия опит и технологичната експертиза на компанията, Кредисимо Скопие се е наложила като първи избор на клиентите в онлайн кредитирането в Македония.

Кредисимо Скопие се ползва с добра репутация на македонския финансов пазар, като компания, която предлага отговорно кредитиране за своите клиенти. 

Кредитите, които дружеството ще предлага на инвеститорите в Cashlend, ще бъдат за суми от 400 до 6000 лева за срок от 2 до 24 месеца.

Сумите на кредитите, които Кредисимо Скопие отпуска в Македония са в македонски динари, но са защитени от валутен риск и девалвация с клауза, според която кредитополучателите дължат равностойността на сумата в Евро. За улеснение на инвеститорите ги превалутираме в лева според официалния курс на БНБ.

Годишната доходност, която Кредисимо Скопие предлага на инвеститорите, ще бъде между 8 - 10% на година.

Вярваме, че Кредисимо Скопие предлага справедлива доходност и включването им в Cashlend дава добра възможност на инвеститорите за достъп до нови инвестиционни възможности и диверсификация на риска.

Кредисимо Скопие предлага обратно изкупуване съгласно общите условия на Cashlend. 

Благодарим на всички инвеститори за доверието!

От екипа на Cashlend

 

 

 

Изпрати коментар

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквитки.
Прочетете пълните условия Разбрах