Нов оригинатор в Cashlend: СН Финанси от Република Северна Македония е най-новият оригинатор в Cashlend

  • от: Венелин Тодоров
  • преди година
  • на 23-04-2021

Нов оригинатор в Cashlend: СН Финанси от Република Северна Македония е най-новият оригинатор в Cashlend

Нов оригинатор в Cashlend: 

‘СН Финанси’ ООД от Република Северна Македония е най-новият оригинатор в Cashlend

Предвид разрастването на платформата ни и нуждата от нови инвестиционни възможности, екипът на Cashlend сключи договорни отношения с нов международен партньор. Финансово дружество ФД ‘СН Финанси’ ООД стана първият международен оригинатор в Cashlend в края на месец април 2021 и предлага възможност за инвестиции в отпуснати от дружеството потребителски кредити.

Основана през 2016 година, ‘СН Финанси’ ООД е първата финтек компания в Северна Македония, създадена с местен капитал, с фокус в отпускането на малки потребителски кредити за суми в размер от 200 до 4000 лева и срок на изплащане от 2 до 60 месеца.

‘СН Финанси’ ООД е част от холдинга ‘СН Груп’, който развива множество дейности в различни сфери, като: IT услуги, застрахователни услуги, продажби на автомобили и автомобилно обслужване, здравно осигуряване, туристически услуги и други. Освен потребителски кредити, ‘СН Финанси’ ООД предлага ипотечни кредити, разплащателни карти, издаване на гаранции и факторинг. 

ФД ‘СН Финанси’ ООД е с екип от 44 човека и предлага своите услуги предимно онлайн. В допълнение на онлайн кредитирането, оперира и в 9 физически локации в различни градове из страната. За по-малко от 5 години, ‘СН Финанси’ ООД успява да стане една от водещите финтек компании в тази част на Европа и към момента е втората по големина небанкова финансова институция в Северна Македония.

 От създаването си досега ‘СН Финанси’ ООД се ръководи от Никола Йошевски, чийто предишен опит включва над 10 години работа в банковия сектор на Северна Македония като управител на местният клон на АЛФА Банк.

Годишната доходност, която ‘СН Финанси’ ООД ще предложи на инвеститорите на Cashlend възлиза на 6%. Кредитите, които дружеството ще публикува в платформата са в гореупоменатите рамки, а именно: в размер между 200 и 4000 лева и срокове на изплащане между 2 и 60 месеца. 

 Кредитите, които ФД ‘СН Финанси’ ООД отпуска са в македонски денари, защитени от валутен риск и девалвация с клауза, според която кредитополучателите дължат равностойността на сумата в Евро. За улеснение на инвеститорите превалутираме кредитите в лева, според фиксинга на БНБ.

‘СН Финанси’ ООД предлага обратно изкупуване съгласно общите условия на Cashlend. 

Благодарим на всички инвеститори за доверието и ви пожелаваме светли Великденски празници!

От екипа на Cashlend

 

Изпрати коментар

Този уебсайт използва бисквитки. Те ни помагат да подобрим услугите които предлагаме. Като ползвате услугите ни Вие се съгласявате с ползването на бисквитки.
Прочетете пълните условия Разбрах